Home » Over ons team
Over ons team

Ons team staat steeds voor u klaar!

Wij beschikken op elke afdeling over personeel waarvan elke werkgever maar kan dromen.
Stuk voor stuk mensen met een hart voor hun vak. Dat meer dan 80% van ons cliënteel komt op referentie is dan ook hun verdienste. Graag stellen wij dan ook ons team voor:

 

Tom & Sonja

Als zaakvoerders staan wij reeds 22 jaar in het vak en kent de keukenwereld voor ons geen geheimen meer. Onze lijfspreuk “Wie goed doet, goed ontmoet” is dan ook wat wij voor iedereen zoveel mogelijk trachten te doen. Wij hebben een hart voor ons personeel en onze klanten en menen het dan ook echt met u. Dat de meeste klanten dan ook op referentie komen maakt ons zeer gelukkig; daar doen we het voor!


 

Martin

Al jaren zorgt Martin voor de plezante noot binnen ons bedrijf. Hij is altijd goedgezind en altijd klaar voor het uithalen van een grap. Zijn uitzonderlijke vakkennis wordt dan ook enorm gewaardeerd door onze klanten. Een gouden medewerker waar Qualitas en zijn klanten kunnen op rekenen!


 

Davy

Een stille werker maar altijd vriendelijk. Deze jonge vakman is iemand die ervoor gaat en niet naar een uurtje kijkt. Davy is dan ook zeer geliefd bij zijn collega’s en klanten. Een Qualitas medewerker waar je kan op rekenen. Wij hopen dan ook nog jaren te kunnen genieten van zijn inzet.


 

Roald

Niets is hem teveel. Klanten bellen zelfs om ons erop te wijzen hoe hij bezeten is van zijn werk. Gaat zeer nauwkeurig te werk, zelfs in de moeilijkste situaties. Is altijd goedlachs en zeer klantvriendelijk. Roald wordt door ons dan ook zeer geprezen voor zijn inzet. Een figuur waar Qualitas kan op rekenen en op bouwen.


 

Jomi

De jongste van het team, zeer leergierig en een ongelooflijke inzet. Gaat bij iedere situatie zeer verstandig te werk. Iemand die er echt voor gaat. Klantvriendelijk, stipt, nauwkeurig en het hart op de juiste plaats voor zijn vak, de klanten en zijn collega’s. Doe zo verder Jomi!


 

Sabrina

Zij zorgt ervoor dat zowel onze toonzaal als onze burelen er piekfijn uitzien. Kortom, alles wat Sabrina aanraakt blinkt in een mum van tijd. Bovendien doet ze dit altijd met de glimlach. Plezant om iemand in huis te hebben die voor een propere werkvloer zorgt.

 

© Qualitas keukens