Home » Producten
Productinformatie

Simply the best!
Naast onze uitmuntende plaatsing en steengoede service bieden wij u producten aan die kwalitatief werkelijk het neusje van de zalm zijn.
Hierbij een klein overzichtje van enkele van onze sterke punten.


De waarheid zit vanbinnen

Bij ons zijn onze kasten de binnenkant altijd in kleur ZONDER MEERPRIJS. U hebt keuze uit maar liefst 21 kleuren! U kunt dezelfde kleur nemen als de buitenkant of kiezen voor een combinatie van verschillende kleuren (vb. buitenkant vanille en binnenin in beuk). Op die manier krijgt uw keuken een veel klassevollere uitstraling dan het ordinair wit als binnenkant.

Laden en draaideuren

Alle laden en pottenwagens zijn uitgevoerd met de slowmotion technologie. Een geavanceerd systeem waardoor de laden afgeremd worden bij het sluiten. Licht aangetikt of stevig dichtgeduwd, het dempingsysteem zorgt ervoor dat de laden zacht sluiten.
Alle draaideuren zij ook uitgerust met een dempingsysteem.
Deze "airbag" voor uw keukenfront is revolutionair in de keukenwereld.

Kwaliteit

Alle laden en pottenwagens zijn vervaardigd van solide, dubbelwandig staal en zijn volledig uittrekbaar. Bij de pottenwagens zijn de zijwanden voorzien van 8MM dik transparant veiligheidsglas. De laden en pottenwagens lopen soepel en geruisloos, zijn zelfsluitend en uiterst stabiel.


Kasten en legplanken

1. Alle legplanken rusten op metalen legplankdragers. De infrezing in de legplank zorgt voor een grote stabiliteit.

2. Metalen clipscharnieren waarborgen het moeiteloos openen en sluiten van de deuren. De deurfronten zijn in 3 richtingen regelbaar.

3. Alle spoelkasten en kasten waar de koelkast ingebouwd wordt, worden standaard geleverd met een aluminium bodem ingebouwd, zodat u bij een eventueel lek geen schade hebt aan uw kast.

 

 

© Qualitas keukens